Нови вработувања во ЈП “Водовод и Канализациjа” – Скопје

422
0
SHARE

Јавното претпијатие “Водовод и Канализација” – Скопје, распиша оглас за набавка на услуги од агенција за привремени вработувања.

процентетата вредност на договорот изнесува 1.200,000 денари без пресметан договор, а главен услов за доделување на договорот е понудената најниска цена.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here