Оливер погешно го сфатил планот 3-6-9. Цело МВР посветено само на 69

3703
0
SHARE

Не само што не се кријат секс скандалите во МВР, туку вработените почнале да разменуваат и експлицитни фотографии.

На првата фотографија е близок соработник на еден од водечките функционери за време на безбедносен брифинг со една од надлежните началнички.

На втората фотографија е перспективата на новото МВР кое го гради Оливер Спасовски… Полициските службенички со иницијали В.П.,М.К. и Н.Т.

При крај да завршиме со потсетување на овој текст за Грчец и промашувањето, односно потрошените 200.000 евра кога со хеликоптери бркаа терористи на потегот Арачиново – Липково

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here