Ова е убавина за очи – Богојавление, Водици 2019 Гостивар

1061
0
SHARE

Небојша Петревски професионален фотограф од Гостивар со неговиот тим го доловија oдбележувањето на Богојавление, Водици во Гостивар.

Прекрасниот настан се одржа во Гостивар, каде најпрво се врзуваше крстот, па голем број граѓани ја поведоа поворката низ улиците на градот, до реката Вардар каде светиот крст за Водици во Гостивар заврши во рацете на 30 годишниот Панче Ѓурчиновски.

Ова е нешто што не се гледа секогаш, а благодарение на професионалноста на Небојша и неговиот тим од студиото PROCAM , има што да видеме.

Уживајте:

Богојавление,Водици 2019 Гостивар ☺️

Posted by Nebojsa Petrevski on Sunday, January 20, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here