ПАНИКА ВО ГРЦИЈА: Се појавиле летоци за автономија на егејска Македонија

2020
0
SHARE

Како што пренесува Star.gr, се појавиле летоци во околината на Лерин и Серес со содржина која повикува на Автономија на Македонија во Грција.

Летоците се потпишани од ВМРО Обединета и ги повикува Македонските браќа од Егејска Македонија да се обединат за Автономија на Македонија.

Дали е ова уште една провокација на Грчките служби ќе покаже времето.
Р.М.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here