Павле Трајанов именуван за национален координатор

420
0
SHARE

на денешната 41ва седница на Владата на Република Македонија, Павле Трајанов беше именуван за Национален координатор за имплементација на Националната платформа за намалување на ризици од несреќи и катастрофи на Република Македонија.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here