Перо Антиќ е нов претседател на Кошаркарска Федерација на Македонија

412
0
SHARE

Кандидациската комисија објави дека е поднесена само една кандидатура за нов претседател на Кошаркарската федерација на Северна Македонија.

Согласно тоа, нов прв човек на оваа организација е Перо Антиќ.

Владимир Темелковски се повлече на 20-тина часа пред Собранието, а иако се очекуваше, Петар Наумоски не се кандидира за нов мандат.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here