ПОГЛЕД ОД ДРОН НА ЦРКВАТА ВО МАВРОВО: На што ве потсетува ова?

1103
0
SHARE

All About Travel постави пост но со фасцинантна фотографија пост кој го опишаа со зборовите:

„Прекрасна фотографија направена со дрон од поплавената црква „Свети Никола“ во Мавровското езеро, Македонија…

Нам тоа што го гледаме во поплавената црква ни наликува на мапата на Македонија, а Вам?

Извор Инфомакс

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here