Популарниот пензионер Тони даде поддршка за Жив ѕид!

398
0
SHARE

По големата популарност на Тони во Хрватска и на Балканот и неговото ангажирање во неколку рекламни кампањи, се појави со подршка за партијата Жив Зид од Хрватска.

Со неговата театралност пред камерата се обрати пред Хрватската јавност за да ја даде неговата поддршка на партијата Жив Зид.

Размислува ли Тони, кој е со потекло од Гостивар, Република Македонија да се вклучи во политика ?

Погледнето го видеото:

Svi su ga željeli, zvali. Nije htio. Jučer nam se nenadano pojavio pred vratima središnjice i rekao da će učiniti sve da nam pomogne. #dedaToni

Posted by Živi zid on Tuesday, March 5, 2019

Извор: mirovina.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here