ПОВИК ЗА ДОНАЦИЈА: Ве молиме донирајте за Снежана Караџовска

327
0
SHARE

Ве молиме донирајте за Снежана Караџовска, која ги изгуби двете нозе над колена во собраќајна несреќа, да може да го продолжи животот со протези, да се грижи сама за себе и да се радува на животот.

Телефонски број за донации

Телеком: 143-191

ВИП: 143-478

Донациите може да се дадат и на сметка

За МК: Снежана Караџовска, Скопје
денарска сметка: 300-007016373883
Комерцијална банка, Скопје
цел: Лекување во странство

За странство: Snezana Karadzovska
ul.Ograzden br.4/1-9, 1000, Skopje
IBAN MK07300307010243080
BIC/SWIFT CODE: KOBSMK2X
Komercijalna Banka AD, Skopje, Macedonia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here