Пожар во Гостиварско село Митрови Крсти

321
0
SHARE

Беснее пожар во Гостиварско село Митрови Крсти.

Жителите се вклучени во гесењето на истиот. Жителите се сомневаат дека е запален намерно од патот.

Пред половина час пристигнало и возило на Противпожарната служба да спречат огнот да ја запали и селската црква.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here