Познат идентитетот на 14 загинати, меѓу нив студенти и млада мајка

600
0
SHARE

Познат е идентитетот на 14-те патници кои го загубија животот во вчерашната автобуска несреќа кај Карпалак.

1.Раметула Абдураими, единец во семејството Абдураими
2.Валдете Хамити (1989), од Дебреште, мајка на две деца
3.Јовица Трпевски, од Гостивар, син на пратеникот Благојче Трпевски
4.Бесим Камбери, с. Сенокос, гостиварско
5.Онур Садику (19), од Гостивар
6.Есат Емрули, од Гостивар
7.Ајдин Исмаили (19) од Гостивар
8.Бејза Узеири, од Долна Бањица
9.Зоран Давидовски (1981), вработен во Град Скопје
10.Бобан Аврамовски, студент на ФОН
11.Трпана Јаневска, пензионерка од Гостивар
12.Дејан Ристевски, вработен во Народна банка на Македонија
13.Павле Костоски, од Гостивар, дипломец на правниот факултет во Скопје
14.Арсен Арсовски од с.Железна Река, гостиварско

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here