ПРАВИЛА ЗА ЗАВЕДУВАЊЕ… Затоа што игнорирањето не е повеќе во мода

571
0
SHARE
  1.      НЕ ИГНОРИРАЈТЕ!

Мислите дека така повеќе ќе ве посакува, но вистината е дека ваквото однесување нема да ве одведе никаде.

  1. БИДЕТЕ СЕКСИ!

Бидете секогаш секси, но во граници на нормалата. Сексипилот многу лесно може да се најде и во границите на вулгарноста.

  1. НАПРАВЕТЕ ГО ПРВИОТ ЧЕКОР!

Доста е со оние филозофии дека додворувањето е работа на мажите. Истерајте ја гордоста и стравот и тогаш честитајте си на себе затоа што сте завршиле 90% од работата.

  1. НЕ ЗБОРУВАЈТЕ ЗА РАБОТА!

Секако дека кариерата ви е важна, но тој никако не смее да помисли дека е поважна од него.

  1. НЕ ФЛЕРТУВАЈТЕ СО ДРУГИ!

Поедноставно, не обидувајте се да го направите љубоморен. Прво нешто што ќе помисли е дека не сте заинтересирани.

  1. ПОКАНЕТЕ ГО НА СОСТАНОК!

Пронајдете заеднички интереси и договорете наредна средба уште следните денови.

  1. БИДЕТЕ ЕДНОСТАВНИ!

Седете, разговарајте и бидете свои. Ако постои вистинска поврзаност помеѓу вас двајцата нема да ви биде потребна глума. Се ќе се случува спонтано и природно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here