Применувајте ги овие работи и уживајте во среќна врска

433
0
SHARE

Најчесто најубавите работи по некое непишано правило се и наједноставни. Ви откриваме неколку едноставни упатства кои доколку ги применувате и почитувате со сигурност ќе уживате во хармонична и среќна врска.

Организирајте чести патувања со партнерот.

Колку и да е лоша и болна вистината секогаш споделете ја со него.

Од време на време приготвувајте си еден на друг изненадувања, мали и слатки.

Наместо со колешката да ја споделувате секоја мака најпрвин споделете ја со партнерот.

Слушајте се еден со друг со внимание, нека маките и радостите бидат заеднички.

Барем еднаш во месецот пригответе му го омилениот десерт.

Кога сака да гледа фудбал, не лутете се. Тоа е одлична прилика за шопинг во женско друштво. Ако секој ден го критикувате за иста работа нема да постигнете ништо добро, само може да добиете контра ефект.

Прифатете се еден со друг онакви какви што навистина сте. Не притискајте си ги емоциите и желбите, отворено раговарајте на секоја тема.

Помагајте си, бидете тука еден за друг секогаш и во секое време. Гушкајте се силно, љубете се страсно.

Излегувајте сами и забавувајте се.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here