Пробиен патот за Галичник кај месноста Царевец

829
0
SHARE

На својот Фејсбук профил Месната зедница Галичник соопшти дека патот за Галичник е пробиен кај месноста Царевец и од утре може да се користи за патување.

Соопштија и дека им е украдено дизел гориво од машината во количина од 200 литри

“Денес е пробиен Царевец. Атрактивно за фотографирање.
А сношти, ноќеска, беа украдени 200 литри дизел и беше оштетен системот за довод на гориво на булдожерот.
Случајот е пријавен во ПС Маврово и направени се увид и записник за настанатата штета.”

Денес е пробиен Царевец. Атрактивно за фотографирање :)А сношти, ноќеска, беа украдени 200 литри дизел и беше оштетен…

Posted by МЗ Галичник / MZ Galichnik on Tuesday, April 9, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here