ПРВО Е ЗАЕВ, ПА ПРАЗНИ МЕСТА, ПА БОГ ! (ВИДЕО)

613
0
SHARE

Девојка која денеска е апсолутен хит во Македонија: Прво е Заев, па празни места, па Бог!

Се согласуваме со едно нешто, дека Зоран Заев е единствениот човек во последните две декади кој ја смени историјата. Нема потреба за дополнителни коментари…

Активистка на СДСМ немаше доволно зборови да го испофали лидерот

Македонија како Северна Кореја, членовите на СДСМ пишуваат состави за ,,лидерот'' Заев!

Posted by infomax.mk on Monday, March 25, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here