Родителите на малата Валерија ги донираа вишокот средства за лекување на Бојан Тасев

1524
0
SHARE

Родителите на малата Валерија, направија гест за почит. Тие, остатокот од неискористените донирани средства ги префрлија на сметката за донации за лекувањето на Бојан Тасев, момче на кое исто така му е потребна помош.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here