Са зголемува поддршката за Силјановска: Средба со уметници и актери

267
0
SHARE

Се сретнав со наши уметници и актери. Загрижени се од сите скандали во министерството за култура. Јас ви гарантирам дека како претседател ќе воспоставам еден основен принцип владеењето на пpaво да важи за сите, секаде – потенцираше Силјановска.

На крајот од средбата Силјановска им вети на уметниците и актерите дека по победата за претседател, ќе започне ypивaњeто на заевизмот кој се повеќе им нанесува штeтaа на граѓаните на Република Македонија.

А, со самата победа на заевизмот ќе дојдат подобри времиња за граѓаните, но воедно и за уметниците и актерите – порача таа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here