Samsung Galaxy S9 доаѓа со додаток DexPad, ќе може да се користи како компјутер

1081
0
SHARE

Компанијата Самсунг го регистрираше продуктот DexPad, кој како додаток на мобилниот уред ќе овозможи беспрекорно користење на перформансите на телефонот во улога како деск-топ копјутер.

Тие најавија дека со новиот модел Галакси С9, ќе може да се користи овој додаток кој овозможува трансформација во десктоп компјутер. Притоа целокупното поврзување на уредот со телефонот ќе биде безжично. Додека работите на Декспад вашиот телефон ќе се полни и во овој модел нема да има потреба од поврзување со монотиор.

Декспад е додаток кој треба да овозможи на корисниците на С9, особенона оние од бизнис фелата целосно да се потпрат на својот мобилен уред и да ја организираат целата своја работа преку него/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here