Се сеќавате ли на фамозниот оглас на МЕПСО за работно место Копирант? Еве кој го пополни

1277
1
SHARE

Пред извесен период во јавноста и медиумите на големо се зборуваше и пишуваше за работното место и висината на приходите за ова работно место (25.000 денари)

Инфоњуз дознава дека ова работно место веќе е пополнето. Станува збор за извесна Атина Трајановска Цветковски, од Аеродром, инаку сопруга на Претседателот на ОО Ѓорче Петров на СДСМ, Влатко Цветковски.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here