СЕКС СКАНДАЛ во општина Карпош

1223
0
SHARE

Чувар во општина Карпош задолжен за ноќно обезбедување на општинските бараки бил затекнат и фатен на работно место како води љубов. Случајна минувачка го забележала интимниот настан и го фотографирала. Оваа непријатна глетка и звуци се ширеле од чуварска куќарка пред главниот влез на општинската барака.

Местото каде се одвивала “АКЦИЈАТА”

Утредента истата, како совесен граѓанин, фотографиите и доказите ги доставила до општинското раководство и се пожалила за невкусниот настан на кој била сведок, но наместо да биде казнет чуварот љубовџија, градоначалникот ги казнил сите чувари со 20% од плата.

Многумина се прашуваат зошто ваква репресивна мерка и врз останатите ноќни обезбедувачи кои совесно си ја вршеле својата работа. Нездоволство и забелешки имало и од самите вработени кои биле засегнати од санкцијата, а за која немале никаква одговорност.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here