ШАЛТЕРИТЕ ВО БАРАКА БРОЈ 16 СО СКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ

364
0
SHARE

Во согласност со издадените мерки и препораки од Владата, Градот Скопје ги известува граѓаните дека шалтерите во барака број 16 од денес /16.03.2020 година, понеделник/ ќе работи со променето работно време.

Така, шалтерите за даночни прашања ќе работат со скратено работно време, од 10 до 12 часот, каде едниот шалтер ќе работи за прием на документи, додека вториот за издавање на документи.

Дополнително, архивата на Град Скопје ќе работи до 16:00 часот.

Скратеното работно време ќе важи до наредните препораки од надлежните институции.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here