Шилегов ги исмева новинарите: Не разбираат, хахаха!

362
0
SHARE

Градоначалникот Петре Шилегов вели дека со гасификацијата ќе се обезбеди почиста средина, а доколку градот Скопје ја дoбие на управување топловодната мрежа на тој начин ќе се им помогне и на посиромашните граѓани.

Веднаш по оваа изјава, Шилегов без да го дочека прашањето за организациите кои бараат акција за почист воздух, надмено му коментираше на уво на министерот Спасовски што мисли за прашањето.

“Не разбираат, ги исмеа Шилегов новинарите.”

Пренесува Република

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here