Шилегов со шокантен предлог до град Скопје на штета на граѓаните! Ќе удри по нивните џебови!

851
0
SHARE

Рекреацијата на Водно ќе стане вистински луксуз!
На денешната 9-та седница на советот на град Скопје, Градоначалникот Петре Шилегов лично предложи точка за дневниот ред со која се регулира и утврдува цената за паркинг услуга на Средно Водно и Скопското Кале (Музеј на современа уметност). Цената за еден час паркинг ќе изнесува 100 денари по час, а секој нареден час по 50 денари. Ако се земе во предвид дека за рекреација на Водно во просек се поминуваат по 4 до 5 часа, тоа значи дека граѓаните ќе треба да одвојот по 250 до 300 денари за паркинг. Реагираа од опозицијата:

Рекреацијата на Водно ќе стане вистински луксуз!На денешната 9-та седница на советот на град Скопје, Градоначалникот…

Posted by Советничка група на Вмро-Дпмне и Коалицијата на Град Скопје on Wednesday, April 11, 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here