Силните жени не молат никогаш. Тие си заминуваат.

404
0
SHARE

Речиси секоја жена дала шанса на друга личност која не го заслужува тоа.

Секоја жена запознала некого кој го засакала и за кој изгледало и дека тој ја сака неа. Искри насекаде, копнеж еден за друг, разбирање и страст. Нештата изгледаат предобри за да бидат вистински.

И така и испаѓа.

Момчето потоа се повлекува, започнува да игра игри, ја прави жената да размислува што не е во ред. Кога таа поставува прашања, тој не одговара и таа се прашува дали проблемот е во неа. Дава шанси, една па друга, па уште една.

Си вели дека е можно да направила нешто погрешно и дека добро е да се потруди да ги исправи работите, бидејќи таа личност и значи. Таа ја покажува својата ранлива страна, а тој се однесува уште полошо. И, таа е полна со разбирање, се обидува да направи компромис и да донесе позитивна енергија зошто сака работите да успеат.

Но, оваа жена не моли. Таа си заминува кога не е ценета.

Таа знае дека бесполезно е да троши енергија на некој кој не го заслужува тоа. Таа умее да чита од знаците. Не сака ни секунда повеќе да остане со некој кој се однесува како да не е заинтересиран за неа. Зошто би го губела своето време на тоа?

Силните жени не молат никогаш. Тие си заминуваат.

A.J.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here