СКАНДАЛ: Ранг листа од Онкологија, вработен трето рангираниот кандидат

503
0
SHARE

Секојдневно продолжува скандалозното однесување на функционери на власта.
Реагираат од Асоцијација на специјализанти и млади лекари-АСМЛ за вработување на Онкологија.

“Почитувани, ова е дискриминирање на професионална база, нема тука фаворизирање на нација туку нефер избор на кандидат. Бараме да се смени закон за да има фер плеј, етнички компоненти нема овде, ве молиме да се задржи рационалност и академски дух.”

Итна промена на законот!
Дискреционо да, но ова не е право никако!

Ранг листа од Онкологија, вработен трето рангираниот кандидат кој има дупло помалку поени од прво рангираниот кандидат.

Итна промена на законот!Дискреционо да, но ова не е право никако!Ранг листа од Онкологија, вработен трето рангираниот кандидат кој има дупло помалку поени од прво рангираниот кандидат.

Posted by Асоцијација на специјализанти и млади лекари-АСМЛ on Tuesday, February 12, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here