Срамна и мизерна лага на СДСМ-овците: Подржикоњска сообраќајка

1321
0
SHARE

На Својот Фејсбук профил “реномираниот” Буре Весник, а по него и некои портали објавија фотографии на кои тврдат дека Стевчо Јакимовски направил сообраќајна несреќа

Podrzikonjska saobrakajka…

Posted by Zoran Burevesnik Bozinovski on Thursday, February 1, 2018

Инфоњуз веднаш стапи во контакт со господинот Јакимовски кој во телефонски разговор ни одговори: Од Подржи коњ сум да, ама јас немам направено сообраќајка, немам информации дека во Подржи коњ имало сообраќајка! кратко одговори тој

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here