Срамна одлука на Македонското МНР

415
0
SHARE

Македонското МНР објави срамно соопштение со кое одлучиле во тесна комуникација со партнерите и сојузниците од ЕУ и НАТО да протераат Руски дипломат во знак на солидарност. Како причина се наведуваат спорните обвинувања од страна на Обединетото Кралство на Велика Британија за случајот Скрипал. Случај кој ниту ја опфаќа, ниту засега Република Македонија

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here