Стевчо Јакимовски: Тажен ден за Македонија, моето длабоко сочувство до семејствата на настраданите

391
0
SHARE

Тажен ден за Македонија, моето длабоко сочувство до семејствата на настраданите,
не постојат зборови кои може да ја намалат загубата.

На повредените им посакувам што побрзо опоравување.

Тажен ден за Македонија, моето длабоко сочувство до семејствата на настраданите,не постојат зборови кои може да ја намалат загубата. На повредените им посакувам што побрзо оздравување.

Posted by Stevco Jakimovski on Wednesday, February 13, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here