Стојанче Стоилов: Од срце ви благодарам на сите, без вас сево ова немаше да биде возможно

368
0
SHARE

Капитенот на РК Вардар, Стојанче Стоилов се огласи на својот Фејсбук профил и им се заблагодари на сите за поддршката, а титулата му ја посвети на Никола Саздовски – Саздо.

Тој се заблагодари на целокупната јавност за поддршката.

За сите вас кои вчера чекавте, чекавте и не дочекавте да ја прославивме втората EHF Champions League титула!
За ова чудо од клуб RK Vardar!
За Саздо🖤 и Komiti Skopje кои никогаш не не оставија и до крај веруваа во нас!
За цел Балкан, за Македонија, за Скопје и за сите македонски градови и села!
За сите вас!
Од срце❤️ ви благодарам, без вас сево ова немаше да биде возможно!
#ЕднаЉубовЕденЖивот
#ОдимеНаТретаТитула
❤️🖤🏆❤️🖤

За сите вас кои вчера чекавте, чекавте и не дочекавте да ја прославивме втората EHF Champions League титула!За ова чудо од клуб RK Vardar!За Саздо🖤 и Komiti Skopje кои никогаш не не оставија и до крај веруваа во нас!За цел Балкан, за Македонија, за Скопје и за сите македонски градови и села!За сите вас!Од срце❤️ ви благодарам, без вас сево ова немаше да биде возможно!#ЕднаЉубовЕденЖивот#ОдимеНаТретаТитула❤️🖤🏆❤️🖤

Posted by Stojanche Stoilov (Стојанче Стоилов) on Tuesday, June 4, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here