Свингери, Урнебесна Театарска Претстава

706
0
SHARE

Сексот е табу само меѓу познати, но кога се во прашање непознати, тогаш станува средство за комуникација!
Модерна претстава за модерни времиња! Драма за паровите кои сакаат нови искуства! Приказна за смешната и сериозната страна на свингерајот!
Ајде малку да се мешаме, меѓу себе! За публика од 18 до 78 години!
Ексклузивно пред македонската публика на 2.2. 2018 година во 20 часот во Дом на АРМ, Скопје!
Во СВИНГЕРИ играат одличните млади актери кои можете да ги гледате во многу серии од српската продукција, актери пред кои е иднината на балканското глумиште, познатата стенд ап комичарка МАРИЈАНА АРАНЃЕЛОВИЌ, пресексипиплната ЈЕЛЕНА ЃОКИЌ, луцидниот и шармантен ДАНИЕЛ КОВАЧЕВИЌ и урнебесно шармантниот Михаило Лаптошефиќ!

Претстава која загатнува во најмрачните и најсмешните опшествени тајни, која отвора многу дилеми поврзани со човечката опседнатост со сексот, а кои суштински значат многу повеќе во модерната денешница.
ПРЕТСТАВА КОЈА ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ, РАЗОНОДИ, РАЗВЕСЕЛИ, КОЈА ЌЕ ВЕ ЗАМИСЛИ И ЌЕ ВЕ ЗПРАША КАДЕ СТЕ ВИЕ ВО ОВАА ПРИКАЗНА? ДАЛИ СТЕ СВИНГЕР ИЛИ САМО ТАКА СЕ ОДНЕСУВАТЕ. ДАЛИ СТЕ СВИНГЕР ВО ДУШАТА, НО И ВО СЕКСОТ!
СВИНГЕРИ ВО СКОПЈЕ!
ПОРАДИ ГОЛЕМИОТ ИНТЕРЕС ВО МАКЕДОНИЈА , ПРЕТСТАВАТА ЌЕ ИГРА НА 31.01.2018 ВО ПРИЛЕП, НА 01.02.2018 ВО ШТИП И ПОТОА НА 02.02.2018 ВО СКОПЈЕ.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here