Таткото на малата Јана се заблагодари на сите за помошта, Конзулатот во Истанбул сепак усепал да реагира

625
0
SHARE

По голготана на аеродромот во Истанбул, Александар Здравевски(таткото на Јана Здравевска), усепа да стапи во контакт со конзултот во Истанбул и истиот да реагира за да се релаксира недоразбирањето.

Сепак како што тој вели во својот Фејсбук статус, ноќта ќе мора да ја помине во ценатарот за мигранти и депортација, па откако ќе се врати во Македонија, забраната за патување во Турција ќе биде поништена. Тој се заблагодари на сите кои му помогнаа за да Конзулатот во Истанбул слушне за проблемот и да се реагира/

eve da pisam za situacijata blagodarnost za site sto nesebicno se vlkucivte da pomognete. dobiv hrana da ne me mislite a…

Posted by Aleksandar Zdravevski on Saturday, February 24, 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here