Тажна вест: Почина познатиот адвокат Ефто Спироски

973
0
SHARE

На 68 годишна возраст почина адвокат Ефто Спироски.Тој беше еден од адвокатите кои застапувале најголем број на клиенти.

Во својата кариера често бранеше обвинети за тешки кривични дела, а имаше и ситуации кои беше под закани за својот живот. За еден случај му беше поставена и бомба под автомобилот.

Погребот ќе се одржи во понеделник во 11 часот во неговото родно Никифорово, Маврово

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here