ТЕЖОК СКАНДАЛ ВО МАКЕДОНИЈА! Владата на Заев уапсила Владика на Скопскиот аеродром!

5085
0
SHARE

Прв пат во светот се апси Владика затоа што е против политиката штетна на СДСМ! Во Турско ропство се нема уапсено ниту едно верско лице а не па владика!
Денес на аеродромот Александар Македонски во Скопје, ПРИВЕДЕН е Владиката Петар! Од страна на граничната полиција одземен му е дипломатскиот пасош и е однесен во непознат правец. Симптоматично е ова што се случува за време на медиумскиот бум во собрание па најверојатно Оливер Спасовски и Зоран Заев сметале дека нема никој да го примети или приложи во јавноста нивното криминално дело!

Да се потсетиме кој е Владика Петар:
-Човекот кој застана против договорот со Бугарија бидејќи е штетен за нашата историја.

-Човекот кој застана против двојазичност и против промена на име, јазик и идентитет

-Човекот кој ги поддржа најмасовните протести и во Македонија и во Австралија

Дали ова е сценарио на владата предводена од СДСМ само за да ги заплаши граѓаните и оние кои се противат на лошата нивна политика?!

Како за информација ова е тежок светски скандал, бидејќи  има посебни права по повелби на УН и не смеат за уапсат на ваков начин владика.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here