Трајановски: “Google чека на граница само да го смениме името”

689
0
SHARE
Александар Трајановски

Фејсбук статус на Портпаролот на ГРОМ и советник во советот на Град Скопје, Александар Трајановски:

“Стварно #google биле на граница и чекале да го смениме името за да инвестираат, ама не кај нас.
Чекај малце… го сменивме името за да #google инвестира во #србија?
Стварно сме добри соседи ејј!

П.С.
како се редеа и најавуваа инвестициите #зз почнува да личи како портпарол на Србија.

Стварно #google биле на граница и чекале да го смениме името за да инвестираат, ама не кај нас.Чекај малце… го…

Posted by Aleksandar Trajanovski on Saturday, April 27, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here