Трајановски: Најскапото интервју во историјата е на Стефан Богоев во Слободен Печат и чини 3 милиони денари!

109
0
SHARE

Портпаролот на Граѓанската опција за Македонија и советник во Град Скопје Александар Трајановски пишува на Фејсбук за нова афера во Општина Карпош.

Текстот го пренесуваме интегрално:

Најскапото интервју во историјата што некој политичар го платил е на Стефан Богоев во Слободен Печат и чини 3 милиони денари!

Насловот на интервјуто е дека „Стефан Богоев Не и се погодил на урбаната мафија“.
Богац може не и се погодил на урбаната мафија ама затоа ептен им се погодил на Слободен Печат.
2020 година 2 милиони денари
2019 година 1 милион денари

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here