ЦЕН3УРА на Фејсбуk ? Објавата за емисијата “Во Центар” избришана

371
0
SHARE

Во допис од наш читател ни достави слика од неговиот ФБ профил на кој се гледа дека споделената објава од последната емисија “Во Центар” на Васко Ефтов е блокирана поради спротивност на стандардите на Фејсбук.

Се поставува прашањето на кој му пречи емисијата и во што е во спротивност на стандардите ?

Или може да претпоставиме дека ова се случува поради претседателските избори и ќе биде масовна појава по наредба на владата на Македонија ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here