ТВ водителката Деа Ѓурѓевиќ успешно е оперирана! Докторите и ја зашија раката.

404
0
SHARE

Како неoфицијално се дознава, операцијата поминала добро, докторите и ја споиле раката која и ја откина автобус во тешка сообраќајна несреќа на Дедиње.

Операцијата, по зборовите на докторите е успешна и водителката сега е сместена во Шок соба.

“Операцијата помина многу подобро од тоа што на поеток се надевавме”, кажува за Информер еден од докторите кој учевствувал во операцијата и додава:

“Проработија артериите и вените, пресудни се следните 72 часа, Деа е вон животна опаснот, сега само е прашање во колкава мерка ќе се зачувааат функциите на раката. Сепак, повторувам, помина многу подобро од тоа што предвидувавме.”

Водителката е наутро околу 6 часот повредена кога ја покосил автобус додека чекала на тротоар после малата собраќајка која ја имала.

Извор Информер

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here