Убавка Петков: НЕ МОЖАМ ПОВЕЌЕ ВО ОВАА ДРЖАВА!!!

3108
0
SHARE

Ми се гади од оваа држава!! Ми се гади од власта!! Ми се гадат сите лингури и новокомпонирани директори, инспектори и институции!! Па дали сте нормални и дали размислувате дека ЖИВЕЕТЕ од приватниот сектор!!

Еве народе накратко да Ви објаснам!!!!

Инспекциски контроли, Влагаат во ресторани, кафичи, дискотеки и вршат претрес со 20 -30 полицајци и плус сите можни инспектори од сите можни институции!! Бидејки ако една инспекција ти влезе и ти напише казна, малку пари им се гледаат!! Цццццц
….тоа ни на ЦСИ Америчкана сериана го нема.. имаш впечаток дека е извршен атентат врз претседателот на државата !!!

Инспекциски институции!!!!
Дали некој од Вас се запрашал колку чини стресот и Вашето недолично однесување. Изгледа, Дрзок и безобразен необразован однос Ви е главен ТЕСТ што носи најмногу бодови за Влез на ваквите работни места!!!!
Пребројувам толку пута толку, и Неможам да сватам колку пари Ви требаат?
Дај отворете едно јавно наддавање и сите приватници ќе направиме еден консензус, за да ги собереме средствата и ќе Ви ги уплатиме. Барем раат ќе бидеме некое време !!!!

Господине Зоран Заев, Кај се опомените пред да се казнува, едукациите, информирањето за сите измени и нови членови во законите????

Иако Никогаш не сум ги поддржувала луѓето што ја напуштаат Македонија, СЕГА на сите им пружам рака!! Тоа не е храброст, тоа е соочување со беда и реалност дека нема систем туку самоуништување што не прати уште од османлиско време… ќе го уништам да не постои, затоа што тој работи, а ја морам да лижам газови за решение!!!!! упссс СЕВЕРНА Македонија сме … заборавив дека и името си го шитнавме.

Наместо да се стремите да ни помагате сите да работиме и да вработуваме, Вие уживате да уништивате и да затварате без око да Ви трепне. Што сте Вие ? Имате ли име?
Власт не сте со сигурност.!!!!!

Луѓе исчезнуваат, наоѓате мртви тела, органи се препродаваат ама битно приватниот сектор да се уништи!!!
Земете прво научете каква филозофска мисла е етиката па потоа продавајте ни морал !!!!
Го направивте Скопје една голема гробница од живи лиѓе …. тажен Парадокс нели?
наместо размена на студенти, направете размена на искуства од ваков вид работење на институции од другите европски градови!!!! Ако некаде прават вака тоа ќе биде сигурно само во Севернава Македонија!!!
И уште нешто!!!
Земете реализирајте некој конструктивни идеи и подобрете ја оваа беда од живот зошто и Вашите деца ќе патат ради Вас!!!
Заборавете ја лекцијата за САМОУНИШТУВАЊЕ!!!!
Да не дојде до забуна некоја, Ете ова е ДЕМОКРАТИјА, секој има право на слободен говор…. ај убав ден

Напиша на својот ФБ профил Убавка Петкова

НЕМОЖАМ ПОВЕЌЕ Во ОВАА ДРЖАВА!!!Ми се гади од оваа држава!! Ми се гади од власта!! Ми се гадат сите лингури и…

Posted by Ubavka Petkov on Sunday, March 24, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here