Управата за Јавни Приходи ја објави најновата листа на должници

296
0
SHARE

Управата за Јавни приходи ја објави најновата листа на должници.

За 2019 година за долгови доспеани до 30 септември и неплатени до крајот на минатата година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално осигурување, акцизи и царини.

Листата е за оние на кои вкупниот износ на долгот е повисок од 120.000 денари за физичките лица и повисок од 300.000 денари за правните лица.

Листата на должници на УЈП е на следниот ЛИНК.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here