Утре без вода дел од Карпош

103
0
SHARE

Утре, 25.01.2021, поради промена на два затворача од Ф-400 мм на Бул. М. Т. Гологанов на раскрсницата со Бул. 8 ми Септември во населбата Тафталиџе,

без водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе останат корисниците на дел од ул. Атинска, Бул. М. Т. Гологанов згр. бр. 72 и 74 и пунктот на Пожарна во Општина Карпош.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here