Видео кое ќе ви предизвика бура од емоции

428
0
SHARE

Ниeден човек кога се раѓа, не е алчен, не е лош, тој/таа се раѓа со чисто срце, но кога ке се разболи, без разлика каков и да бил/а, тогаш доаѓа вистинската емоција на човекот, тогаш посакува само една работа, да оздрави и повторно да биде, здрав, весел и среќен, но за жал сеуште има неизлечливи болести, од кој страдаат за жал многу дечиња и на нив им е битно само да оздрават да бидам среќни и весели како порано, на нив им е битно нашето внимание како општество, да не ги заборавиме, да знаат дека не се сами во нивните животни битки.

На сите на кој ви се допадна видеото и овој пост, ве молам шерувајте го видеово, со цел да го видат што повеќе луѓе, со цел да ги охрабриме младите дечиња во Македонија дека не се сами во нивните животни битки, без разлика на верата, религијата, националноста, бојата на кожата и останатите разлики помеѓу луѓето”, пишува на својот Фејсбук профил Марко Бучевски.

Погледнете го видеото:

Ниeден човек кога се раѓа , не е алчен , не е лош ,тој/таа се раѓа со чисто срце , но кога ке се разболи , безразлика каков и да бил/а , тогаш доаѓа вистинската емоција на човекот , тогаш посакува само една работа , да оздрави и повторно да биде ,здрав, весел и среќен ,но за жал сеуште има неизлечливи болести , од кој страдаат за зал многу дечиња и на нив им е битно само да оздрават да бидам срекни и весели како порано , на нив им е битно нашето внимание како општество , да не ги заборавиме, да знаат дека не се сами во нивните животни битки <3👫На сите кој ви се допадна видеото и овој пост , ве молам шерувајте го видеово, со цел да го видат што повеќе луѓе , со цел да ги охрабриме младите дечиња во Македонија дека не се сами во нивните животни борби , без разлика на верата, религијата , националноста, бојата на кожата и останатите разлики помеѓу луѓето ✝️☪️🕉✡️☮️ <3 <3 <3 <3 <3

Posted by Marko Bucevski on Friday, February 1, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here