(ВИДЕО) Новинарска екипа на „Инфомакс“ нападната од зависници од дрога кај Центарот за зависници

281
0
SHARE

Погледнете го видеото и само можете да претпоставите на што секојдневно се изложени жителите кој живеат во близина на центарот а и пошироко во Кисела Вода.

Екипа на „Инфомакс“ нападната од зависници од дрога кај Центарот за зависници

Екипа на „Инфомакс“ нападната од зависници од дрога кај Центарот за зависници

Posted by infomax.mk on Monday, June 17, 2019

Извор Инфомакс

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here