Видео: Празно пред бината во Ценарот на Охрид

539
0
SHARE

Празно е на пред бината во Центарот на Охрид. Прославата организирана од страна на Владата на Република Македонија низ 15 градови во земјата, не поминува според очекуваното.

Ова видео е снимено во Охрид, некој залутан турист, случајни минувачи на плоштадот во Центарот на Охрид…

Видеото е превземено од Свест.мк

Прослава на Владата на Македонија во Охрид

Прославата на Владата на Република Македонија во Охрид за влезот на Македонија во НАТО доживува вистинско фијаско

Posted by СВЕСТ.мк – SVEST.mk on Saturday, July 14, 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here