Видео: Сообраќајна несреќа во Кочани, за малку ќе завршеше во излог

469
0
SHARE

До редакцијата на Инфоњуз, читател достави фотографии и видео од сообраќајна несреќа, која се случила на 8ми Март во доцните вечерни часови.

според изјавата несреќата се случила во центарот на Кочани, а од видеото се гледа дека возилото причинило значителна материјална штета на јавна површина, буткајки 3 бретонски столба и младо дрво. Возачот бил на возраст од околу 18 години.

Анонимниот читател вели дека против ова лице не е покрената никаква прекршочна постапка, бидејќи е син на позната личност од Кочани близок на актуелната власт.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here