Викендов во Градски Парк автомобили се движеа ко на главна улица

482
0
SHARE

Но изминативе месеци, како никогаш до сега, може да се забележат голем број на возила паркирани на патеките за пешачење, а дел од возилата се оставени и на тревните површини.

Рампата која е поставена во делот на кејот кај Луна паркот викендов беше крената па возила можеа слободно да влегуваат. Настанот кој викендов се одржуваше во Градскиот Парк беше целосно попречен од страна на возила. Пешачките патеки и тревата околу штандовите на кои се изложуваше и продаваше цвеќе беа блокирани од испаркирани автомобили.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here