Владата распиша тендер од 2.400 000 милиони за свежо месо!

409
0
SHARE

Службата за општи и заеднички работи на Владата објавува оглас за доделување на договор за јавна набавка на свежо месо за вредност од 2.400 000 милиони денари, односно 40.000 евра.

Како што стои во објавата на Електрoнскиот систем за јавни набавки се купува секаков вид на свежо месо, јунешко, телешко, свинско, прасечко, јагнешко и јарешко.

Договорот што ќе биде склучен ќе се однесува на период од една година.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here