ВЛАТКО ЃОРЧЕВ: Довчерашниот конкурент за претседателски кандидат со поддршка за Силјановска

285
0
SHARE

Официјално избраниот кандидат за Претседател на државата од страна на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова обајви фотографии на својот Фејсбук профил од средбата со до вчерашниот конкурентот, Влатко Ѓорчев.

Дека станува збор за една зрела и демократска атмосфера потврдува и самата содржина на разговорот на средбата на која Влатко Ѓорчев го прифати изборот на делегатите и членството на партијата и се стави на располагање на професоракта Силјановска за претстојните претседателски избори.

Многу корисен и пријателски разговор со Владимир Ѓорчев (Влатко Ѓорчев). Се договоривме да продолжиме да работиме заедно за Македонија

Posted by Gordana Siljanovska Davkova on Wednesday, February 20, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here