За празниците од 26.04.(петок) до 29.04.2019 година (понеделник) бесплатен паркинг на ПОЦ!

372
0
SHARE

По повод претстојните Велигденски празници од 26.04.(петок) до 29.04.2019 година (понеделник) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани на Р.М., стои во нивното соопштение.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање на договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на 30.04.2019 година (вторник) со вообичаено работно време.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here