Заев ќе користи слободни денови од приватни причини

326
0
SHARE

Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Македонија информира дека премиерот Зоран Заев во периодот од 10 до 14 мај 2019 година ќе користи дел од своите слободни денови, заради приватни причини.

Канцеларијата на претседателот на Владата ќе функционира непречено во периодот на приватното отсуство на премиерот.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here