Заев: Со Стево добиваме “сидро” што ќе влече напред

451
0
SHARE

Премиерот Заев продолжува со своите „несреќни“ изјави. Последната се однесува на функцијата на сидрото кое има цел да не дозволи движење на пловни објекти.

Според премиерот, сидрото односно Пендаровски, ќе ја повлече Македонија напред.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here